Wie zijn wij

Je bent hier:

Bij Maneco Group geloven we in de kracht van samenwerking en de waarde van een goed netwerk. We zijn ontstaan uit de visie van drie gepassioneerde projectcoördinatoren, die een groeiende behoefte zagen aan ondersteuning voor freelancers in het vinden van nieuwe opdrachten. Met onze kennis en ervaring begrijpen we de uitdagingen waar freelancers in de huidige markt mee te maken hebben. Daarom hebben we Maneco Group opgericht, een platform dat als intermediair fungeert om freelancers te koppelen aan opdrachtgevers.

Onze missie is om een brug te slaan tussen talentvolle freelancers en bedrijven die behoefte hebben aan interim managers en projectcoördinatoren. 

Intermediair voor professionals

Maneco onderscheidt zich van anderen door de persoonlijke band met de professionals om zo de ervaring en kennis te vergroten. Wij geloven in langdurige relaties en een transparante samenwerking. Zo zijn wij de beste intermediair voor zowel de professionals als de organisaties.

Kernwaarden

shutterstock_1575620530
sqr021-col1
sqr021-col2
shutterstock_1701980272
sqr031-col1
sqr031-col2

Waarom Maneco

Elke interim manager heeft specifieke kennis en ervaring in sectoren zoals (semi)overheid, retail, zorg, personeel en events. Doordat onze interim managers gebruik maken van elkaars netwerk, kennis en ervaring bieden wij de hoogst haalbare resultaten en een aanpak op maat.