Projectcoördinatie

Je bent hier:

Maneco helpt uw organisatie verder

Het coördineren van een project van groot tot klein is een complex proces met veel bewegende onderdelen. Daarom zetten wij in samenwerking met uw organisatie een projectcoördinator in voor het aansturen van het team, het maken van planningen, voorraadbeheer en het coördineren van de werkzaamheden met toepassingen van LEAN en Agile werken.

Naast de coördinatie van het project bieden wij een oplossing voor het inzetten van professionals op ondersteunende functies. Van dagcoördinator, host of locatiemanager tot de beveiliging en IT-ondersteuning

shutterstock_1906367683
sqr031-col1
sqr031-col2

Projectcoördinatie door Maneco

De organisatie en professionals

Voordat wij uw organisatie voorzien van de juiste professionals, zorgen we voor een compleet beeld van de opdracht en de organisatie waarin deze vervuld moet gaan worden. Op basis daarvan selecteren we geschikte kandidaten binnen ons collectief van zelfstandig professionals.  

Het gewenste eindresultaat

Aan elke opdracht verbinden we concrete doelstellingen die we gezamenlijk opstellen. Zo zijn de verantwoordelijkheden en het eindresultaat duidelijk. Ook stelt dat ons in staat om de voortgang te kunnen bewaken en te ondersteunen waar nodig. 

shutterstock_1868188609
sqr021-col1
sqr021-col2

Neem contact met ons op

Wij bieden een op maat gemaakte oplossing voor elke organisatie. Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op.