Interim management

Je bent hier:

Interim managers voor uw organisatie

Zoekt u een manager die uw organisatie of afdeling naar een hoger niveau kan tillen? Of gaat het om een programmamanager of kwartiermaker die een opdracht moet begeleiden of opzetten? Elke opdracht vraagt het juiste type leiderschap en een managementstijl. Binnen ons netwerk aan zelfstandig professionals vinden wij de juiste manager voor uw organisatie.

shutterstock_1701980272
sqr021-col1
sqr021-col2

Interim management door Maneco

Tijdelijke positie

Voor het tijdelijk vervullen van managementposities zetten we snel en zorgvuldig de juiste interim-manager in vanuit ons collectief van zelfstandig professionals. Hij of zij helpt de strategische doelen te bereiken, het oplossen van crisissituaties, het managen van een verandertraject of tijdelijk het fort versterken.

Doelstellingen stellen

Voordat wij beginnen zorgen we voor een compleet beeld van de opdracht en de organisatie waarin deze vervuld moet gaan worden. Op basis daarvan selecteren we geschikte kandidaten binnen ons collectief van interim-managers. Aan elke interim-opdracht verbinden we concrete doelstellingen die we gezamenlijk opstellen. Dat stelt ons in staat om continu de voortgang te kunnen bewaken en te ondersteunen waar nodig.
shutterstock_1463771207
sqr012-col1
sqr012-col2

Neem contact met ons op

Wij bieden een op maat gemaakte oplossing voor elke organisatie. Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op.