Overige functies

Je bent hier:

Diensten op andere gebieden

Naast de genoemde functies als Interimmanager en projectcoördinator, biedt Maneco Group ook diensten aan op andere gebieden zoals:

shutterstock_1701980272
sqr031-col1
sqr031-col2

Administratie en Hosts

Hosts zijn verantwoordelijk voor het verwelkomen van gasten, het verstrekken van informatie, het beantwoorden van vragen en het zorgen voor een vlotte en positieve ervaring voor alle aanwezigen. Ze kunnen ook helpen bij het faciliteren van netwerkmogelijkheden en het coördineren van activiteiten tijdens het evenement.
 
Administratieve ondersteuning voor bedrijven en projecten. Dit omvat het beheren van e-mails, telefoongesprekken, het plannen van vergaderingen, het organiseren van documenten en het uitvoeren van andere administratieve taken die een bedrijf nodig heeft.

Beveiliging

Dit omvat het inzetten van beveiligingspersoneel, het implementeren van toegangscontrolesystemen, het bewaken van de locatie en het coördineren van evacuatieplannen in geval van nood.

Eventpersoneel

Ervaren personeel om te helpen bij verschillende aspecten van het evenement. Dit omvat het inzetten van festivalmedewerkers zoals beveiligingspersoneel, ticketverkopers, barpersoneel, schoonmaakpersoneel en meer. Wij zorgen ervoor dat alle operationele aspecten van het festival goed verlopen.

shutterstock_1868188609
sqr021-col1
sqr021-col2

Neem contact met ons op

Wij bieden een op maat gemaakte oplossing voor elke organisatie. Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op.