Dit zijn wij

Je bent hier:

Bij Maneco Group geloven we in de kracht van samenwerking en de waarde van een goed netwerk. We zijn ontstaan uit de visie van drie gepassioneerde scrum masters, die een groeiende behoefte zagen in het inzetten van scrum voor projecten.

Door onze kennis en ervaring te bundelen hebben wij Maneco Group opgericht. Hét bureau voor het inzetten van Scrum masters en Product owners of het uitleggen van scrum in uw organisatie doormiddel van een scrum bootcamp.

Onze missie is om een brug te slaan tussen talentvolle scrumprofessionals en organisaties, overheid en commercieel, die (veranderings)projecten structuur willen geven. Door het hanteren van de scrum principes kunnen we in een zo kort mogelijke tijd waarde leveren.   

Bureau voor professionals

Maneco onderscheidt zich van anderen door een persoonlijke aanpak en durf van onze professionals. Wij geloven in langdurige relaties en een transparante samenwerking.

Kernwaarden

shutterstock_1575620530
sqr021-col1
sqr021-col2
shutterstock_1701980272
sqr031-col1
sqr031-col2

Waarom Maneco

Onze scrum professionals hebben specifieke kennis en ervaring in sectoren zoals (semi)overheid, retail, IT, zorg, personeel en events. Doordat onze scrum professionals gebruik maken van elkaars netwerk, kennis en ervaring bieden wij de hoogst haalbare resultaten en een aanpak op maat.